Juventuksen putoaminen Mestarien liigan jatkopeleistä oli varmistunut jo ennen lohkovaiheen viimeistä kierrosta, niinpä joukkue lähti Paris Saint-Germainia vastaan kotikentällään lähinnä jonkin asteinen kunnia mielessä. PSG:llä puolestaan pelissä oli lohkon ykkössija; Benfica oli ennen viimeistä kierrosta pariisilaisten kanssa tasapisteissä.

Lohkovoitosta muodostui lopulta häkellyttävä kisa.

Torinossa kotijoukkue otti vierailtaan tilan pois alussa, eikä PSG päässyt ensimmäisellä kympillä lainkaan omiin hyökkäyksiin. 13. minuutilla pariisilaiset kuitenkin paikkansa saivat, ja Kylian Mbappé kierrätti pallon vastustamattomasti oikeaan nurkkaan. Tilanteessa alakynteen jääneelle Federico Gattille nousi osuman jälkeen vielä varoitu.

Juventus haki kuitenkin edelleen joukkueista hanakammin maalia, ja ennen taukoa myös sen sai. Veteraanitoppari Leonardo Bonucci sai lopulta liukua pallon voimalla verkkoon maalviivalta. Yksi ottelun alkupuolen aktiivisimmista, Juan Cuadrado sai nimiinsä syötön.

Toinen jakso alkoi kuin ensimmäisen kopiona. Juventus painoi alun, ja sai aikaan tilanteenpoikasia. Kymmenen minuutin pelin jälkeen PSG alkoi kuitenkin taas saada rulettiaan käyntiin.

Christophe Galtier teki vieraiden kenttäkoostumukseen kaksi vaihtoa 68. minuutilla. Vain minuutin kuluttua tästä sisään tullut Nuno Mendez napautti pallon maaliin, 1-2.

Varttia ennen täyttä aikaa Manuel Locatelli sai pallon ohi Gianluigi Donnarumman, kuitenkin paitsioasemasta.

PSG oli matkalla kohti lohkovoittoa, mutta toisesta ottelusta kuului kummia. Benfica iski kuusi maalia Maccabi Haifan verkkoon; pariisilaisten ja portugalilaisten välillä lähes kaikki mittarit olivat täysin tasoissa. Kumpikin voitti lohkossa neljä ottelua, teki 16 maalia ja pääsi seitsemän. Keskinäisiä voittojakin kummallekin yksi.

Benfica nousi lopulta lohkovoittoon, tehtyään yhden vierasmaalin PSG:ia enemmän.

Juventus sijoittui lohkossa kolmanneksi, ja jatkaa pelejä Eurooppa-liigassa.