Ranskan hyökkääjä Christoph Nkunku joutuu jättämään Qatarin MM-kisat väliin loukattuaan tiistaina jalkansa harjoituksissa, kertoo maan jalkapalloliitto tiedotteessaan.

RB Leipzigia edustava Nkunku, 25, on Bundesliigan maalipörssin kärjessä iskettyään 15 otteluun yhteensä 12 osumaa.

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt video Ranskan treeneistä, joissa Nkunku loukkaantui. Videolla Nkunku menee samaan palloon keskikenttäpelaaja Eduardo Camavingan (Real Madrid) kanssa, joka pelivälineeseen kurottaessaan osuu Nkunkua jaloille. Kontaktin jälkeen Nkunku jää kivuliaana maahan, ja hänet saatetaan lopulta kentältä pois.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

RMC Sport

@RMCsport
🇫🇷 Nkunku contraint de quitter l'entrainement des Bleus en boitant.

Ranskalla on ollut huonoa tuuria loukkaantumisten kanssa MM-kisojen alla. Neljä vuotta sitten MM-kultaa voittaneen joukkueen sankarit Paul Pogba (Juventus) ja N’Golo Kanté (Chelsea) jäivät kolhujensa takia sivuun. Toppari Presnel Kimpembe (PSG) vetäytyi viime hetkellä ryhmästä, koska koki, ettei ole riittävän toipunut omasta loukkaantumisestaan. Myös keskuspuolustaja Raphaël Varane (Manchester United) on kärsinyt loukkaantumisesta, mutta hän on yhä kisajoukkueessa mukana.

Kimpemben tilalle nostettiin A-maajoukkuedebyyttiään odottava Axel Disasi (AS Monaco), ja joukkuetta täydennettiin myös hyökkääjä Marcus Thuramilla (Borussia Mönchengladbach). Nkunkulle ei ole kirjoitushetkellä nimetty korvaajaa.

Ranska pelaa samassa alkulohkossa Tanskan, Tunisian ja Australian kanssa.