Sergej Milinkovic-Savicin sopimustilanne on puhuttanut läpi syksyn Italiassa.

Milinkovic-Savic pelasi loistavan syyskauden Lazion riveissä ja ollut monen mielestä toistaiseksi kenties koko Serie A:n paras pelaaja. 

Kookas keskikenttäpelaaja teki 14 sarjaottelussa yhteensä kolme maalia ja antoi seitsemän maalisyöttöä. Lazio pelasi hienon syyskauden ja on parhaillaan Serie A:ssa neljäntenä.

Milinkovic-Savicin nykyinen sopimus Lazion kanssa päättyy ensi kauden jälkeen. Roomalaislehti Il Messaggeron saamien tietojen mukaan Lazio on tarjonnut tähtipelaajalleen uutta jatkosopimusta. Milinkovic-Savic tienaisi uuden sopimuksen myötä viisi miljoonaa euroa nettona kaudessa.

Lehden mukaan Milinkovic-Savicin agentti Mateja Kezman lensi hiljattain Torinoon tapaamaan Juventuksen seurajohtoa. Juventus tarjoaa Milinkovic-Savicille seitsemän miljoonan euron nettovuosipalkkaa. Juventus on tiettävästi halukas hankkimaan Milinkovic-Savicin joko tammikuussa tai ensi kesänä.

Lazion puheenjohtaja Claudio Lotito on todennut viime aikoina, että Milinkovic-Savicin siirtohinta nousee kuukausittain entistä korkeammaksi. Lotiton mukaan nykyinen hinta on noin 120 miljoonaa euroa.