Maanantaina on kuultu huhuja, joiden mukaan Liverpool olisi myynnissä. Lähtöpisteinä tarinoille ovat olleet välineet seuran omistajan, Fenway Sports Groupin kotimaassa Yhdysvalloissa.

– Liverpoolin omistava FSG valmis myymään seuran, otsikoi ESPN.

Lähteenä myös tälle jutulle on The Athleticin artikkeli aiheesta. Toimittaja David Ornsteinin lähestymiskulma on hieman vähemmän raju, vaikka hänkin aloittaa isolla väitteellä.

– Liverpool on asetettu myyntiin Fenway Sports Groupin toimesta.

Oman skuuppinsa perään kokenut jalkapallotiedonvälittäjä liittää kuitenkin omistajatahon virallisen lausunnon, joka muistuttaa siitä mistä kaikessa lopulta on kyse – mikä tahansa on periaatteellisella tasolla myynnissä. Ei kuitenkaan ehkä sillä tavoin kuin maanantaina on huudeltu.

– FSG:lle osoitetaan säännöllisesti kiinnostusta osakkuuteen seurasta. Olemme jo aiemmin sanoneet, että oikeaan aikaan, oikeiden ehtojen täyttyessä olemme valmiita harkitsemaan uusia osakkaita, mikäli Liverpoolin edun nimissä, tiedote muotoilee muistutettuaan ensin siitä, että monissa valioliigaseuroissa on tapahtunut muutoksia omistusten osalta.

– FSG on yhä täysin sitoutunut Liverpoolin menestymiseen, niin kentällä kuin sen ulkopuolella, lausunnon lopussa todetaan.

Liverpool voitti Valioliigassa sunnuntaina Tottenhamin, ja on nyt sarjataulukon sijalla kahdeksan.