Huuhkajat pelasi torstaina vieraskentällä 1-1-tasapelin Pohjois-Makedoniaa vastaan. Kävimme läpi Huuhkajien onnistujat ja pelaajat, joiden esitykset jättivät toivomisen varaa.

Suomen maalista vastasi Oliver Antman. Pohjois-Makedonian tasoitus tuli toisella puoliajalla rangaistuspotkusta. Lue lisää pelistä TÄSTÄ!

TOPIT

Jesse Joronen

Huuhkajien ykköstähti. Erinomaisia torjuntoja vaikealla kentällä. Joronen piti pitkään Suomen kiinni voitossa, mutta Enis Bardhin rankkarille mies ei enää voinut mitään. Siinäkin Joronen oli hyvin mukana, mutta laukauksessa oli riittävästi voimaa.

Oliver Antman

Kaksi A-maaottelua ja kaksi maalia. Se on saldo, jota kelpaa agentin esitellä Euroopan huippusarjojen seuroille. Antman on tullut ryminällä Huuhkajiin. On aina vaarallisen oloinen pallo jalassaan ja pystyy aina kääntämään itsensä kohti vastustajan maalia. Hyviä haastoja ja juoksuvoimaa kuin pienessä kylässä. Valoisa tulevaisuus.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Suhonen➡️Pohjanpalo➡️Antman⚽️

Aivan mahtava hyökkäys Suomelta ja Oliver Antman pistää pallon samettisella tuikkauksella reppuun!💯

#Huuhkajat

Anssi Suhonen

Vihdoin Suhoselle saatiin debyytti Huuhkajissa. HSV:n keskikenttäpelaaja oli heti Huuhkajien keskikentällä kuin olisi pelannut siinä jo vuosia. Erinomainen pallon kanssa, pystyy rytmittämään peliä, mutta myös haastamaan vastustajan alinta linjaa ja tuomaan palloa ylemmäs. Yksi kuti tolppaan ja oli rakentelemassa Suomen ainokaista. On oltava Huuhkajien vakiokalustoa jatkossa.

+ Topparin tontille tullut Diogo Tomas ansaitsee erityismaininnan. Debyytti Huuhkajissa oli väkevä suoritus. Hieman paremmalla tuurilla Tomas olisi jopa voinut viedä Suomen loppuhetkillä johtoon. Tomasin oikeaoppinen pusku osui tolppaan ja jatkotilanteessakin toppari oli vain senttien päässä pallosta. Vahva sisääntulo.

FLOPIT

Robin Lod

Pelin alku oli lupauksia herättävä. Antoi pari erinomaista läpisyöttöä Makedonian alimman linjan taakse, mutta katosi vahvan alun jälkeen kuvasta. Omassa päässä huolimattomia harhasyöttöjä, joista olisi voinut tulla pahempaakin jälkeä. Jäi selvästi esimerkiksi toisella laidalla ja taskuissa viihtyneen Antmanin tasosta. Paljon jäi parannettavaa.

Mikael Soisalo

Tuli kentälle tunnin kohdalla ja oli vain hetkeä myöhemmin puolittain läpi. Laukaus viuhui sivuverkkoon. Suomen vaihdettua miehityksen kolmen topparin linjaan ja wingbackeihin, Soisalo oli heti ongelmissa puolustuspäässä. Ezgjan Alioski pääsi väärälle puolelle boksin sisällä ja Soisalon tuikkaus osui sääreen. Pallo pilkulle, josta tuli ottelun tasoitusmaali.

Lucas Lingman

Lingman on nostanut oman vaatimustasonsa lyhyessä ajassa jo niin korkealle, että Pohjois-Makedoniaa vastaan nähty esitys ei riitä. Muutamia harhasyöttöjä liikaa. Myös nopeat ja pidemmät tilanteenvaihtojen avaavat syötöt jäivät vähiin. HJK:n kausi päättyi jo aikaa sitten. Ehkäpä pienoinen ohipeli meni pelaamattomuuden piikkiin.

Oikeana laitapakkina uurastanut Nikolai Alho oli ajoittain melkoisissa ongelmissa Napolin huippupelaaja Eljif Elmasin kanssa. Elmas on toki Serie A:n kärkiseuran runkopelaaja, joten annettakoon anteeksi Alholle se, että jalat olivat välillä vähän ristissä.

Juho Hirvonen
Twitter: @jkhirvonen

LUE MYÖS!