Tomáš Vaclík, Sime Vrsaljko, Marcelo, Yann M’Vila, Mathieu Valbuena, James Rodríguez, Konrad de la Fuente, Cédric Bakambu.

Edellä mainitut pelaajat edustavat nykyään kreikkalaista Olympiakosta. Olympiakos teki kesällä sopimukset useiden nimekkäiden, mutta jo uransa parhaat vuotensa pelanneiden pelaajien kanssa. Jamesin ja Marcelon kaltaiset suuret nimet siirtyivät seuraan ilman siirtokorvausta.

Olympiakos toden totta panosti joukkueeseensa – ainakin nimellisesti. Sen myötä odotukset kasvoivat korkealle, mutta todellisuudessa Olympiakos on pelannut niihin verrattuna surkean syyskauden.

Se jäi Eurooppa-liigan lohkossaan viimeiseksi. Kuudesta lohko-ottelusta tuloksena oli vaivaiset kaksi tasapelipistettä. Muun muassa azerbaidžanilaisseura FK Karabah voitti Olympiakosin Ateenassa tyylipuhtaasti 3-0.

Ennen kauden alkua Olympiakosin odotettiin taistelevan tosissaan Kreikan pääsarjamestaruudesta – tai jopa lähtevän kauteen suurimpana mestarisuosikkina. Toisin kävi. Olympiakos on sarjassa kolmantena. Sarjaa johtava paikallisvastustaja Panathinaikos on karannut jo kymmenen pisteen päähän.

Olympiakos aloitti kautensa niin surkeasti, että seurajohto päätti antaa syyskuussa potkut silloiselle päävalmentajalleen Carlos Corberánille. Korvaajaksi saapunut Míchel on parantanut joukkueen tuloskuntoa Kreikan pääsarjassa, mutta Eurooppa-liigassa tulokset jäivät surkeiksi.