Palmeiras on hylännyt Paris Saint-Germainin 45 miljoonan euron tarjouksen teinihyökkääjä Endrickistä, kertoo ESPN.

Endrickillä, 16, on sopimuksessaan 60 miljoonan euron ulosostoklausuuli. PSG ilmoitti hylätyn tarjouksensa jälkeen, että se on yhä halukas jatkamaan neuvotteluja ja maksamaan nuorukaisen ulosostohinnan.

Myös Chelsea on ilmaissut, että se on mahdollisesti valmis maksamaan nuoresta hyökkääjälupauksesta pyydetyt 60 miljoonaa euroa.

ESPN:n tietojen mukaan Endrick on vieraillut perheensä kanssa Chelsean harjoituskeskuksessa, jossa hän pääsi tapaamaan maanmiehensä, Brasilian maajoukkuetoppari Thiago Silvan, joka houkutteli häntä siirtymään Lontooseen.

PSG:kin on turvautunut vastaavaan taktiikkaan. Pariisilaisjätti on ollut suorassa yhteydessä Endrickin perheeseen ja PSG:n brassitähteä Neymaria on pyydetty puhumaan nuorukaiselle.

Myös Real Madrid ja Barcelona ovat kiinnostuneita Endrickistä, ja niiden odotetaan lähtevän siirtokilpailuun lähiaikoina aktiivisemmin mukaan. ESPN:n sisäpiiritietojen mukaan Endrickillä on viimeinen sana tulevaisuudestaan ja hänen unelmansa on pelata Valioliigassa.

Endrick solmi ensimmäisen ammattilaissopimuksensa viime kesänä ja debytoi lokakuussa Palmeirasin edustusjoukkueessa, jolle hän on tehnyt kuudessa ottelussa yhteensä kolme maalia. Alkuvuonna hän säkenöi arvostetussa Copinha-turnauksessa, johon kutsutaan Brasilian parhaat alle 20-vuotiaat pelaajat. Kuusi maalia iskenyt Endrick valittiin turnauksen parhaaksi pelaajaksi, vaikka hän oli tuolloin vasta 15-vuotias.

Hän voi siirtyä Eurooppaan vasta heinäkuussa 2024, kun hän täyttää 18. Endrickin ja Palmeirasin sopimus on voimassa kesään 2025 saakka.