Ranskan maajoukkueeseen nimetty Christopher Nkunku loukkasi vasemman polvensa tiistain harjoituskerralla. Alusta alkaen oli selvää, ettei hän pystyisi kuntoutumaan Qatarissa pelattaviin MM-kisoihin, jotka alkavat Ranskan osalta jo ensi tiistaina.

Nkunkun, 25, seurajoukkue RB Leipzig vahvisti vamman laadun lauantaina. Sen mukaan hyökkääjän polven ulkosivulla oleva nivelside on revennyt. Kyseessä on lajille tyypillinen vamma. Se tuli nytkin pallontavoittelutilanteessa (ks. upotus).

Leipzig ei tarkentanut, kuinka pitkään Nkunkun kuntoutumisjakson odotetaan kestävän, mutta muun muassa lähteet Sphera Sports ja Manu Heredia pitävät itsestään selvänä, että Nkunku keskittyy loppukauden pitkäkestoiseen palautumisprosessiinsa.

Nkunku on tehnyt tällä kaudella 15 bundesliigaotteluun 12 maalia. Mestarien liigassa hän on onnistunut maalinteossa kolmesti ja antanut yhden maaliin johtaneen syötön.

RMC Sport

@RMCsport
🇫🇷 Nkunku contraint de quitter l'entrainement des Bleus en boitant.