Manchester Unitedia edustavat Cristiano Ronaldo ja Bruno Fernandes tähdittävät myös Portugalin maajoukkuetta. Seuratoverit kohtasivat maanantaina sen jälkeen, kun Ronaldon kohuhaastattelu oli julkaistu.

Ronaldo haukkui haastattelussa tylyin sanoin Manchester Unitedin ja päävalmentaja Erik ten Hagin. Ronaldo ei säästellyt sanoissaan, vaan laukoi omia mielipiteitään ilman minkäänlaista suodatusta. Teko on saanut Manchester Unitedin järkytyksen ja pettymyksen sekaiseen olotilaan.

Unitedin kapteenistoon kuuluva Fernandes ei selvästikään ottanut Ronaldon haastattelua kovinkaan hyvin. Fernandes saapui Portugalin pukukoppiin ja suostui lopulta vain vaivoin kättelemään Ronaldoa.

Fernandes selvästi myös sanoi jotain Ronaldolle, jonka ilmeestä päätellen kohtaaminen ei ollut ihan sellainen kuin hän olisi toivonut.

Portugali on ennakkoon yksi kisojen suosikeista. Joukkueelle povattiin mahdollisuuksia edetä aina mitalipeleihin asti, jos kaikki sujuu mallikkaasti. Ronaldon haastattelun tuoma julkisuus ei välttämättä ainakaan paranna Portugalin mahdollisuuksia, kun joukkueen kirkkaimmat tähdet ovat selkeästi napit vastakkain tällä hetkellä.

Kevin Palmer 💙

@RealKevinPalmer
Bruno Fernandes didn’t seem to be too pleased to see Portugal team-mate Cristiano Ronaldo when they met up for the World Cup (CNN) 🤔#Ronaldo #MUFC

LUE MYÖS!