Cristiano Ronaldo on saattanut jo pelata viimeisen ottelunsa Manchester Unitedissa.

Ronaldo avautui rajusti Piers Morganin haastattelussa ja jakeli haukkuja vähän joka suuntaan. Suurimman kritiikin sai Unitedin nykyinen päävalmentaja Erik ten Hag, joka hyllytti Ronaldon taannoin yhden pelin ajaksi, kun tämä ei suostunut tulemaan vaihdosta sisään.

– En kunnioita häntä, koska hän ei ole osoittanut kunnioitusta minua kohtaan, Ronaldo sanoi.

– Jotkut ihmiset eivät halua minua tänne, eikä kyse ole vain päävalmentajasta vaan lisäksi kahdesta tai kolmesta muustakin kaverista. Ja sama tilanne oli myös vuosi sitten.

– Minun ei pitäisi puhua tästä, mutta minua ei kiinnosta. Ihmisten on tiedettävä totuus. Kyllä, tuntuu siltä kuin minut olisi petetty.

Haukut lähtivät myös edelliselle päävalmentajalle Ralf Rangnickille.

– En ollut koskaan kuullutkaan hänestä. Jos kaveri ei ole edes valmentaja, miten ihmeessä hän voi toimia Man Unitedin päävalmentajana?

Ja siitä sopivasti koko seurajohdolle…

– Sir Alex Fergusonin lähdön jälkeen [toim. huom. tapahtui vuonna 2009], kehitys on ollut tasan nolla, Ronaldo sanoi.

– Mikään ei ole muuttunut. Uima-allas on sama, poreallas on sama, jopa punttisali on sama. He pysäyttivät ajan, mikä yllätti minut isosti.

– Kannattajien pitää saada tietää totuus. Minä haluan vain parasta tälle seuralle, mutta seuran sisällä on tiettyjä asioita, jotka estävät nousemasta Man Cityn, Liverpoolin ja jopa Arsenalin tasolle.

Ja vielä Wayne Rooneyllekin.

– En tiedä, miksi hän kritisoi minua niin kovasti. Ehkä siksi, että hänen uransa päättyi jo ja minä edelleen pelaan korkeimmalla tasolla.

Ronaldo palasi Unitediin Juventuksesta kesällä 2021. Hänen sopimuksensa umpeutuu ensi kesänä, mutta nyt näyttää hyvin vahvasti siltä, että portugalilainen voi lähteä jo tammikuussa.

Lue myös