Manuel Neuer on loppukauden sivussa pelikentiltä jouduttuaan hiihto-onnettomuuteen joulukuun alussa. Neuer mursi rytäkässä jalkansa ja joutui leikkaukseen.

Bayern München tarvitsee siten uuden maalivahdin kevätkaudelle. 

Bayern lainasi Alexander Nübelin AS Monacoon kahdeksi kaudeksi kesällä 2021. Nübelin laina päättyy siten kuluvan kauden jälkeen, mutta saksalais- ja ranskalaismedian mukaan Bayern haluaisi katkaista lainasopimuksen jo tammikuussa saadakseen Nübelin takaisin käyttöönsä.

Bild haastatteli Nübeliä, joka ilmoitti haluavansa pelata loppukauden AS Monacossa.

– Kesken kauden palaamisessa ei ole kannaltani juurikaan järkeä. En tiedä, miten vakava Neuerin vamma on, mutta uskon hänen palaavan pelikuntoon kesällä tai viimeistään vähän myöhässä harjoituskaudelle. Toivon hänelle pelkkää parasta. Olen hyvin onnellinen AS Monacossa ja minulla on jäljellä vielä paljon otteluita tässä seurassa. Täällä ymmärsin, miten tärkeää on saada peliaikaa. En halua luopua peliajasta enää koskaan.

Nübelin mukaan AS Monaco päättää, mitä hänen suhteen tapahtuu, mutta vahti tiedostaa, ettei lainasopimuksen purkaminen ole yksinkertaista. Varsinkaan, jos AS Monaco ei halua tehdä niin.

– AS Monacolla on viimeinen sana sen suhteen. Minulla on sopimus AS Monacon kanssa. Heidän pitäisi aluksi osoittaa haluavansa tehdä sen, ja uskon sen olevan hyvin vaikeaa.