Gary Neville vaatii Cristiano Ronaldon muuttavan asennettaan välttääkseen tuhoamasta hienoa perintöään.

37-vuotias hyökkääjätähti pudotettiin Portugalin avauskokoonpanosta ennen tiistain Qatarin MM-kisojen neljännesvälieräottelua Sveitsiä vastaan.

Ronaldon kerrottiin olleen tyytymätön, että hänet otettiin vaihtoon lohkovaiheen viimeisessä ottelussa Etelä-Koreaa vastaan. Portugalin päävalmentaja Fernando Santos ei ollut tyytyväinen veteraanin käytökseen..

Ronaldon tiistaina avauksessa korvannut Goncalo Ramos iski 6-1-voitossa hattutempun. LUE LISÄÄ!

Ronaldo ja Manchester United purkivat hiljattain portugalilaisen sopimuksen Piers Morganille annetun seuraa kritisoineen haastattelun jälkeen.

Neville uskoo, että Ronaldon on katsottava nyt itseään peiliin saadakseen uransa takaisin raiteille.

– Kun tämä tapahtui Man Unitedissa väitettiin, että Erik ten Hag polkisi hänen aukroteettinsa päälle. Portugalin valmentajalla on kuitenkin ollut uskomattoman hyvä suhde hänen kanssaan vuosien ajan, Neville kommentoi MUTV:lle.

– On paljon Cristiano Ronaldon faneja, jotka eivät pysty kertomaan hänelle totuutta. Hänen täytyisi kuunnella nyt totuutta. Tästä on tulossa varsin likainen loppu.

– Hänen pitkäaikainen perintönsä on turvattu. Hän on yksi kaikki aikojen parhaista pelaajista. Mutta tämän lyhyen ajan osalta, hänen on pystyttävä parempaan. Onko Manchester United väärässä ja onko nyt Portugalin valmentaja väärässä?

– Ten Hag ei halunnut häntä, koska hän uskoi joukkueen olevan parempi ilman. Tunteeko Portugalin valmentaja samoin?

Portugali kohtaa seuraavaksi lauantain puolivälierässä Marokon. Ottelu alkaa kello 17:00.

LUE MYÖS!