Marcus Thuram pääsi kuin varkain mukaan Ranskan MM-kisajoukkueeseen.

Christopher Nkunku loukkasi vakavasti polveaan vain muutama päivä ennen MM-lopputurnauksen käynnistymistä ja maajoukkuevalmentaja Didier Deschamps kutsui Thuramin mukaan joukkueeseen.

Seurajoukkuetasolla Borussia Mönchengladbachia edustava Thuram jäi kisoissa odotetusti varsin pienelle vastuulle, mutta Deschamps otti hänet kentälle finaalissa jo 41. minuutilla, kun Argentiina oli siirtynyt kahden maalin etumatkalle.

25-vuotias Thuram pelasi vakuuttavan syyskauden Borussia Mönchengladbachin paidassa. 17 ottelussa syntyi 13 maalia ja neljä maalisyöttöä.

Thuramin sopimus seuran kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, eikä Ranskan A-maajoukkuekärki aio allekirjoittaa jatkosopimusta, vaikka Borussia Mönchengladbach haluaisi luonnollisesti pitää kiinni avainpelaajastaan.

La Gazzetta dello Sportin mukaan Serie A -seura Internazionale on valmis tekemään Thuramille rahakkaan tarjouksen. Inter tarjoaa Thuramille viisivuotista sopimusta ja viiden miljoonan euron vuosipalkkaa. Myös Atléticon kerrotaan olevan kiinnostunut Thuramista.

Jos Thuram päätyy Interiin, saattaisi se tarkoittaa sitä, ettei Romelu Lukaku jatkaisi uraansa seurassa. Lukakun lainasopimus Interin kanssa päättyy kesällä.