Juventuksen kausi on ollut vähintäänkin vuoristoratamainen.

Se aloitti kauden surkeasti, joka johti lopulta siihen, että Juventus jäi Mestarien liigan lohkossaan kolmanneksi ja pelaa siten pian Eurooppa-liigan pudotuspeleissä.

Juventus paransi pelillisiä ja tuloksellisia otteitaan loppusyksystä, mutta sitten Torinoon putosi seuraava kuvainnollinen pommi, kun Juventuksen koko seurajohto erosi yllättäen. Italian poliisi epäilee Juventuksen tehneen lukuisia talousrikoksia, ja asiaa tutkitaan parhaillaan. Seurajohdon uskotaan eronneen tutkinnan vuoksi.

La Gazzetta dello Sportin mukaan Juventuksessa suunnitellaan jo tiiviisti ensi kautta, vaikka seura onkin kokenut viime aikoina hyvin merkittäviä muutoksia.

Lehden mukaan Juventus on päättänyt jättää tarjoamatta jatkosopimusta niin Juan Cuadradolle kuin Alex Sandrollekin.

34-vuotias Cuadrado on kuulunut tälläkin kaudella Massimiliano Allegrin ehdottomiin luottopelaajiin. Cuadrado on pelannut seurassa vuosikausien ajan ja edustanut Juventusta 287 virallisessa ottelussa. Cuadradon sopimus Juventuksen kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen ja hän poistuu kesällä muihin maisemiin vapaana agenttina.

31-vuotias Sandro on pelannut Juventuksessa seitsemän ja puolen vuoden ajan, ja tilillä on kaksi ottelua Cuadradoa enemmän. Laitapuolustajan taso on pudonnut viime vuosina dramaattisesti, mutta hän on saanut siitä huolimatta edelleen varsin mukavasti vastuuta. Cuadradon tapaan myös Sandron sopimus päättyy kesällä.