Sergej Milinković-Savićin sopimus Lazion kanssa päättyy ensi kauden jälkeen.

Lazio haluaa luonnollisesti tehdä uuden jatkosopimuksen johtotähtensä kanssa, mutta toistaiseksi yhteisymmärrystä ei ole syntynyt.

Milinković-Savić oli syyskaudella kenties koko Serie A:n paras pelaaja. Lazion keskikentän moottori teki 14 sarjaottelussa yhteensä kolme maalia ja antoi jopa seitsemän maalisyöttöä.

La Gazzetta dello Sportin mukaan Juventus on tosissaan Milinković-Savićin kintereillä ja haluaa hankkia hänet ensi kesänä.

Milinković-Savićin agentti matkusti muutama viikko sitten Torinoon neuvottelemaan Juventuksen kanssa mahdollisesta sopimuksesta. Lehden mukaan Milinković-Savić on hyväksynyt Juventuksen sopimustarjouksen. Juventus on valmis maksamaan pelaajalle kuusi miljoonaa euroa nettona kaudessa.

Lazion puheenjohtaja Claudio Lotito ei kuitenkaan halua myydä tähteään Juventukseen. Lotito yrittää vakuuttaa Milinković-Savićin jatkosopimuksesta, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty.

Lotito totesi syksyllä lehdistölle, että Milinković-Savićin hinta siirtomarkkinoilla nousee kuukausittain entistä suuremmaksi. Lotiton mukaan pelaajan arvo on noussut jo 120 miljoonaan euroon.