Brasilian jalkapalloliitto etsii A-maajoukkueelleen uutta päävalmentajaa.

Qatarin MM-lopputurnauksessa Brasiliaa valmentanut Tite erosi tehtävästään Kroatialle kärsityn puolivälierätappion jälkeen.

Brasilialaismedia O Globon saamien tietojen mukaan Brasilian jalkapalloliitolla on useampi vaihtoehto maajoukkueen uudeksi päävalmentajaksi.

Vaihtoehtoihin lukeutuu Luis Enriquen, Thomas Tuchelin ja Zinédine Zidanen kaltaiset huippuvalmentajat, jotka ovat parhaillaan työttöminä. Lisäksi media listaa argentiinalaisvalmentajat Mauricio Pochettinon, El Muñeco Gallardon ja Marcelo Bielsan vaihtoehdoiksi.

Brasilian jalkapalloliiton on kerrottu harkitsevan pitkään uutta päävalmentajaa. Sillä ei ole mikään kiire nimetä uutta luotsia. Jalkapalloliitto haluaa päävalmentajaksi kokeneen, modernia jalkapalloa peluuttavan ja Euroopassa kokemusta saaneen luotsin. Yllä mainitusta kuusikosta vain Gallardo ei ole valmentanut Euroopassa.