Kylian Mbappé, Leo Messi ja Neymar muodostavat varmasti maailman laadukkaimman hyökkäyskolmikon.

PSG-tähdet ovat joukkueessaan ilmiselviä avauskokoonpanon pelaajia, jotka pelaavat aina halutessaan ja vievät samalla minuutit muilta hyökkäyspään pelaajilta. Se ei ole itsessään sen suurempi yllätys, sillä jokainen kolmikosta kuuluu maailman parhaiden pelaajien joukkoon.

PSG:tä edustava Pablo Sarabia on toden totta saanut huomata sen.

Espanjan MM-kisajoukkueessa mukana ollut hyökkääjä on edustanut PSG:tä kolmen ja puolen vuoden ajan, mutta ei ole missään vaiheessa saanut todellista mahdollisuutta avauskokoonpanossa.

Viime kausi sujui lainalla Sportingissa ja tällä kaudella Sarabia on jäänyt totutun pienelle vastuulle Pariisissa. Sarabia pääsi syyskaudella vain kolmesti PSG:n avauskokoonpanoon Ranskan pääsarjassa.

L’Équipen saamien tietojen mukaan Sarabia on ilmoittanut turhautumisensa PSG-luotsi Christophe Galtierille ja PSG:n seurajohdolle. Lehden mukaan PSG on avoin myymään Sarabian muihin maisemiin jo tammikuun siirtoikkunassa, sillä se ei kykene lupaamaan espanjalaiselle peliaikaa. Sarabia sen sijaan haluaa pelata huomattavasti enemmän.

PSG hankki Sarabian Sevillasta noin 18 miljoonalla eurolla kesällä 2019. 95 ottelussa on syntynyt 22 maalia ja 12 maalisyöttöä.