Huuhkajien tammikuun leirillä nähdään monta maajoukkueen ystäville uutta nimeä.

Yksi mielenkiintoisimmista tulokkaista on 17-vuotias laitapuolustaja Tomas Galvez, joka pelaa Englannin suurseuran Manchester Cityn akatemiassa.

City kuvailee sivuillaan Galvezia ”nopeaksi ja hyökkääväksi” puolustajaksi. Hän siirtyi Cityn organisaatioon heinäkuussa 2021 toisen englantilaisseura Watfordin akatemiasta.

Galvez on pelannut Cityssä alle 18- ja 21-vuotiaiden joukkueissa sekä seuran reservijoukkueessa. Viime keväänä hän voitti Cityn kanssa alle 18-vuotiaiden Valioliigan mestaruuden.

Artikkeli jatkuu kuvan alla.

Suomea Galvez on edustanut nuorten maajoukkueissa alle 15-vuotiaiden ikäluokasta ylöspäin.

Tammikuun leirillä Galvez on Huuhkajien käytettävissä vain Ruotsia vastaan (9.1.). Suomi kohtaa Portugalissa järjestettävällä leirillä myös Viron (12.1.)

– Tomas Galvez on pelannut pääasiassa Manchester Cityn 18-vuotiaissa, mutta oli jo yhdessä miesten harjoitusottelussa penkillä. Hän on ollut alle 19-vuotiaiden maajoukkueen mukana ja nyt haluamme nähdä, miten hän pärjää A-maajoukkuetasolla, kommentoi Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva Palloliiton tiedotteessa.

– Hienoa tutustua kaveriin. Hänelläkin on mahdollisuus tehdä valintoja Englannin ja Suomen välillä. Mikäli hän pelaa Ruotsi-ottelussa, homma lienee sitä myöten selvä.