Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva on valinnut joukkueensa ensi vuoden ensimmäiselle maajoukkuekomennukselle.

Suomen A-maajoukkue leirelee tammikuussa Portugalin Algarvessa, jossa se kohtaa Ruotsin (9.1.) ja Viron (12.1.).

Tammikuun leirin ajankohta ei osu virallisille kansainvälisille pelipäiville, joten pelaajat tulevat pääosin sarjoista, jotka pelataan keväästä syksyyn.

– Jos ajatellaan monien huuhkajapelaajien historiaa, heidän ensimmäiset kosketuksensa maajoukkuetoimintaan ovat tulleet näiden talvimaaotteluiden kautta. Tämä on niin sanottu yhteisleiri, meillä on mukana yhdeksän pelaajaa alle 21-vuotiaiden maajoukkueesta. Tämä on mahdollisuus nuorille pelaajille antaa näyttöjä ja myös vähän vanhemmille pelaajille, jotka ovat saaneet vähemmän peliaikaa Huuhkajissa, kommentoi Kanerva tiedotteessa.

– Tammikuun leiri on myös viimeinen tapahtuma ennen kuin EM-karsinnat alkavat maaliskuussa. On merkittävää, että pääsemme hyviin olosuhteisiin harjoittelemaan ja saamme kaksi hyvää peliä.

Robert Ivanov, Niilo Mäenpää, Richard Jensen ja Tomas Galvez ovat Huuhkajien käytettävissä vain Ruotsi-ottelussa. Tammikuun maaottelut ovat katsottavissa Yle Areenassa.

Huuhkajat tammikuun leirille

Maalivahdit
Lucas Bergström (Peterborough United), Viljami Sinisalo (Burton Albion), Elmo Henriksson (IFK Mariehamn)

Puolustus
Arttu Hoskonen (HJK), Diogo Tomas (KuPS), Robin Tihi (AIK), Ville Koski (FC Honka), Robert Ivanov (Warta Poznan), Richard Jensen (Górnik Zabrze), Tuomas Ollila (HJK), Pyry Soiri (HJK), Matti Peltola (HJK), Felipe Aspegren (Ilves), Tomas Galvez (Manchester City)

Keskikenttä ja hyökkäys
Rasmus Schüller (Djurgården), Lucas Lingman (HJK), Santeri Väänänen (Rosenborg), Niilo Mäenpää (Warta Poznan), Santeri Hostikka (HJK), Jaakko Oksanen (KuPS), Agon Sadiku (FC Honka), Anthony Olusanya (HJK), Kai Meriluoto (HJK), Saku Ylätupa (GIF Sundsvall)

Huuhkajat

@Huuhkajat
𝐉𝐨𝐮𝐤𝐤𝐮𝐞𝐞𝐧𝐣𝐮𝐥𝐤𝐢𝐬𝐭𝐮𝐬 – 𝐒𝐪𝐮𝐚𝐝 𝐚𝐧𝐧𝐨𝐮𝐧𝐜𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭! | Huuhkajat valittu Portugalin leirille. Mitä mieltä olet valinnoista? 🦉💬

🇸🇪🆚🇫🇮 Ma 9.1. klo 20.45
🇫🇮🆚🇪🇪 To 12.1. klo 18.00
📺: Yle Areena

Lue lisää ➡️ palloliitto.fi/ajankohtaista/…

#Huuhkajat