Al Nassr on myöntänyt Marca-lehdelle päässeensä yhteisymmärrykseen Cristiano Ronaldon kanssa sopimuksesta.

Espanjalaislehden mukaan Ronaldon on määrä matkustaa Saudi-Arabiaan hetkellä millä hyvänsä.

Osapuolet ovat päässeet yhteisymmärrykseen pelaajasopimuksesta, joka pitää Ronaldon seurassa seuraavat kaksi ja puoli vuotta. Lisäksi Ronaldo toimii Saudi-Arabian MM-kisahakemuksen lähettiläänä. Saudi-Arabia hakee Kreikan ja Egyptin kanssa vuoden 2030 MM-kisaisännyyttä.

Marcan mukaan Al Nassr löysi aiemmin tällä viikolla taloudellisen keinon Ronaldon valtavan sopimuksen rekisteröimiseen.

Ronaldon on määrä tienata saudiarabialaisseurassa noin 200 miljoonaa euroa vuodessa. Ronaldon saapuminen tietää sitä, että Al Nassr joutuu purkamaan jopa kolmen pelaajansa sopimukset, jotta seura mahtuu Saudi-Arabian pääsarjaan asettamiin taloudellisiin raameihin.

LUE MYÖS