Mauricio Pochettino on ehtinyt olla työttömänä noin puolen vuoden ajan saatuaan kesällä potkut PSG:n peräsimestä.

Pochettino valmensi PSG:tä noin puolentoista vuoden ajan ja voitti seurassa Ranskan pääsarjamestaruuden keväällä 2022. Se ei kuitenkaan riittänyt seurajohdolle, joka antoi luotsille potkut Mestarien liigan epäonnistumisen vuoksi. PSG jäi Mestarien liigassa neljännesvälieriin.

The Athletic haastatteli Pochettinoa, joka kertoi haluavansa joskus nähdä Harry Kanen ja Kylian Mbappén samassa joukkueessa. Pochettino valmensi Kanea Tottenhamissa ja Mbappéa PSG:ssä.

– Joskus huippupelaajat rakastavat pelata jalkapalloa, mutta eivät rakasta itse lajia. Nämä kaksi sen sijaan rakastavat jalkapalloa. He rakastavat puhua siitä ja taktiikoista. Heillä on jalkapalloa ymmärtävät aivot. Siksi mielestäni olisi hienoa nähdä heidät pelaamassa yhdessä. He voisivat pelata samassa joukkueessa ilman ongelmia, ja heillä voisi olla samanlainen yhteys kentällä kuin Kanella on Son Heung-minin kanssa. Se yhteys voisi olla uskomaton ja he voisivat jakaa toisilleen ideoita taktiikoista ja liikkeistä kentällä.

Pochettino toivoo voivansa työskennellä vielä joskus uudelleen Kanen kanssa.

– Kenties se ei tule koskaan tapahtumaan. Valmentaessani PSG:tä tiesin, ettei Tottenham haluaisi myydä Kanea. Enkä olisi koskaan halunnut tehdä mitään, mikä olisi vaikuttanut Tottenhamiin negatiivisesti, koska rakastan sitä seuraa. Mutta kenties jonain päivänä olen jossain muussa seurassa ja Kane olisi päättänyt jättää Tottenhamin. Silloin voisin ehkä yrittää hankkia Kanen joukkueeseeni.