SJK:n kannattajryhmä saa tulevaisuudessa kovan vahvistuksen, mikäli aktiiviuransa päättymisestä torstaina kertonut Mehmet Hetemaj pysyy aikeissaan.

– Jos olen tulevaisuudessakin Seinäjoella, niin totta kai tulen aina katsomaan pelejä mielelläni, ja haluan mennä mukaan tuonne kannattajapäätyyn, seuralegenda sanoo.

35-vuotiaan ura alkoi HJK:sta ja päättyy siis nyt SJK:ssa. Seinäjokisten paidassa Mehu ehti voittaa sekä Veikkausliigan (2015) että Suomen Cupin (2016).

– SJK merkitsee itselleni tosi paljon. Se tuki ja arvostus minkä sain täällä samantien ihmisiltä ja kannattajilta, merkkasi itselleni niin paljon. Vaikka tässä on uran varrella ollut mahdollisuuksia lähteä muualle, niin olen kokenut, että olen kiitollisuuden velassa heille. Kyllä SJK jää minulle ikuisesti sydämeen ja merkitsee minulle todella paljon läpi elämän ja tulevaisuudessakin, Hetemaj sanoo seuran sivustolla.

Uran varrelle on Helsingin ja Seinäjoen lisäksi mahtunut muutama muukin osoite. Mehmet Hetemaj on ehtinyt edustaa muiden muassa Monzaa, AlbinoLeffeä ja Regginaa Italiassa, sekä kreikkalaisia Panioniosia ja Thrasyvoulosia. Suomessa seuroihin on kuulunut myös FC Honka.

Lopettaminen ei varmasti koskaan ole helppoa, ei tässäkään tapauksessa.

– Päätös lopettaa on tietenkin suuri itselleni ja perheelleni, ja rehellisesti sanottuna, vielä kauden mittaan ja lopussakin hieman ajattelin, että vielä jatkaisin, mutta nyt ollaan tässä pisteessä.

Hetemaj on palannut koulun penkille Seinäjoen ammattikorkeakoulussa.