Arvostettu englantilaislehti The Guardian kertoo, että Manchester United ei ole hankkimassa seuran jättäneelle Cristiano Ronaldolle ainakaan pitkäaikaista korvaajaa tammikuussa. Tämän sanotaan johtuvan yksinkertaisesti siitä, etteivät tammikuun hankinnat edusta seuran haluamaa linjaa.

United on tehnyt tällä kaudella pelaamissaan valioliigaotteluissa vain 20 maalia, ja se tarvitsee kliinistä viimeistelijää. Marcus Rashford on joukkueen tehokkain maalari neljällä osumallaan. Vertailun vuoksi sarjan kärkitriosta Arsenal on onnistunut 36 kertaa, Newcastle 32, ja Manchester City puolestaan jopa 40 kertaa.

Lehden mukaan United ei koskaan ottanut riittävän tukevaa asemaa neuvotteluissa nyt matkalla Liverpooliin olevan Cody Gakpon siirtoneuvotteluissa. Vaikka hollantilainen yhdistettiin seuraan jo pitkältä ajalta, on selvää ettei hänen statuksellaan liikkuvan kohteen suhteen voi epäröidä tarjouksissa.

Lähtökuopissa Atlético Madridista oleva Joao Felix on myös puheissa yhdistetty Manchesterin alueen punaisiin, lainapestin muodosa. Guardianin mukaan portugalilaisen palkka ei kuitenkaan mahdu seuran budjettiin, huolimatta siitä että hänen maanmiehensä vastaavista kuluista päästiin juuri eroon.