Cristiano Ronaldo on vapaa agentti. Manchester United purki Ronaldon sopimuksen marraskuussa, joten Ronaldo voi siirtyä vuodenvaihteessa vapaasti uuteen seuraan.

Saudiarabialaisseura Al Nassrin kerrotaan tarjoavan Ronaldolle noin 200 miljoonan euron vuosipalkkaa.

Monet toivovat Ronaldon palaavan kotimaahansa Portugaliin ja kasvattajaseuraansa Sportingiin, mutta todellisuudessa se ei liene järin realistista.

Portugalin suurseura Porton puheenjohtaja Pinto da Costa muistuttaa portugalilaisseurojen taloudellisista realiteeteista. Ronaldo tienasi Manchester Unitedissa 30 miljoonaa euroa nettona vuodessa. Se on ollut Ronaldon palkka jo vuosikausia niin Real Madridissa kuin Juventuksessakin.

– Näenkö Ronaldon pelaavan Portugalissa? Se riippuu hänestä ja kiinnostuneista seuroista. Uskon, ettei Portugalissa ole yhtäkään seuraa, joka kykenisi maksamaan Ronaldolle sellaista palkkaa, jota hän on saanut ja haluaa saada jatkossakin. Ronaldo on edelleen riittävän laadukas pelaaja saadakseen sellaista palkkaa, da Costa totesi paikallislehdistölle.

Marcan mukaan Ronaldo olisi jo näyttänyt vihreää valoa Al Nassr -siirrolle ja siirtyisi uuteen seuraan vuodenvaihteessa, mutta Ronaldo on itse kumonnut huhut.

Lähde: AS

LUE MYÖS