Liverpool tarvitsee enemmän rahaa hankintoihin, kertoo seuralegenda Jamie Carragher.

Koko pelaajauransa Liverpoolissa pelannut entinen puolustaja muistuttaa, että Liverpoolin lähimmät vastustajat ovat käyttäneet selvästi enemmän rahaa siirtomarkkinoilla.

Sky Sportsin asiantuntijana työskentelevän Carragherin mukaan Liverpool tarvitsee suorastaan valtavia summia voidakseen kilpailla vastustajiensa kanssa.

– Mielestäni on selvää, että Jürgen Klopp on sanonut Liverpoolin omistajille tarvitsevansa noin 230-280 miljoonaa euroa hankintoihin kesän siirtoikkunassa. Se kuulostaa valtavalta summalta, mutta tuollaisia summia Manchester United ja Chelsea käyttivät viime kesänä.

– Puhumme summista, joita vastustajat ovat käyttäneet. Mielestäni Klopp tarvitsee sellaisen rahamäärän käyttöönsä, eikä FSG:llä ole tällä hetkellä sellaisia varoja. Uskon sen olevan syy siihen, miksi seura etsii uusia omistajia.

Liverpoolin omistava FSG on tiedottanut olevansa kiinnostunut uusista sijoittajista, jotka voisivat antaa seuralle lisää rahaa. FSG on valmis kuuntelemaan mahdollisia tarjouksia Liverpoolista. FSG on omistanut valtaosan seurasta noin 12 vuoden ajan.