Azzedine Ounahi oli yksi Qatarin MM-lopputurnauksen sensaatioista.

Ounahi pelasi loistavat kisat Marokon keskikentällä ja oli johdattamassa maataan välieriin. Marokko sijoittui turnauksessa upeasti neljänneksi, ja Ounahi nousi samalla suuren jalkapallomaailman tietoisuuteen.

Keskikenttäpelaaja edustaa seurajoukkuetasolla Ranskan pääsarjassa pelaavaa Angersia. Ennen kisoja Ounahin markkina-arvo oli vain 2-3 miljoonaa euroa, mutta loistavat peliesitykset Qatarissa nostivat summan moninkertaiseksi.

Angersin seurajohdosta on todettu julkisuuteen, että seura on valmis tekemään Ounahista kaupat jo tammikuun siirtoikkunassa sillä ehdolla, että pelaaja pysyy loppukauden Angersissa.

Gianluca Di Marzion saamien tietojen mukaan Napoli on osoittanut kiinnostuksensa Ounahia kohtaan. Serie A:ta kahdeksan pisteen erolla AC Milaniin johtava Napoli haluaisi hankkia Ounahin ensi kesänä. Di Marzion mukaan Angers on asettanut Ounahille noin 20-25 miljoonan euron hintalapun.

Myös Marseille on ollut kiinnostunut Ounahista, mutta mainittu siirtosumma on seuralle liian korkea.