Espanjalaismaalivahti Antonio Reguero on solminut vuoden sopimuksen Kakkosessa pelaavan HJK Klubi 04:n kanssa.

Reguero, 40, edusti HJK:n liigajoukkuetta kaudella 2020 ollen mukana voittamassa Veikkausliigan ja Suomen Cupin mestaruutta.

Suomen-kentillä hän on edustanut myös FC Lahtea ja Rovaniemen Palloseuraa, jonka kanssa hän saavutti Veikkausliigassa hopeaa kaudella 2018.

– Olen todella iloinen mahdollisuudesta palata Klubiin! Viime visiitiltä on loistavia muistoja, ja olen jälleen valmis antamaan intohimoni ja harjoitus- ja kilpailuviettini seuran, valmennuksen ja muiden pelaajien hyväksi, kommentoi Reguero seuran tiedotteessa.

– Olen erittäin iloinen sopimuksesta. Nuorten lupaustemme rinnalle on tärkeä löytää Antonion kaltaisia pelaajia, jotka pystyvät pelillisen johtajuuden lisäksi kokemuksellaan tukemaan joukkuetta vaikeina hetkinä sekä näyttämään esimerkkiä siitä mitä pitkä ammattilaisura vaatii, kommentoi Klubi 04:n päävalmentaja Miika Nuutinen.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
Tuplamestari Antonio Reguero HJK Klubi 04:n maalille

Welcome back, Antonio!

👉🏻 hjk.fi/artikkelit/mie…

#HJK #Kakkonen #OnVainYksiKlubi

@Antonio_Reguero