Isco on vapaa agentti. Sevilla purki Iscon sopimuksen joulukuussa.

Isco ajautui riitoihin Sevillan urheilutoimenjohtaja Monchin kanssa. Kaksikko otti yhteen verbaalisesti joukkueen edessä ja muutamaa päivää myöhemmin seura tiedotti purkaneensa Iscon sopimuksen. Isco ehti edustaa surkeaa kautta pelaavaa Sevillaa vain neljän kuukauden ajan.

Espanjalaistaituri etsii itselleen uutta seuraa. Se on tosin helpommin sanottu kuin tehty, sillä Iscon ura on ollut rajussa laskusuhdanteessa jo vuosien ajan. Isco menetti avauskokoonpanon paikkansa Real Madridissa kesällä 2018, eikä ole sittemmin saanut viime syksyä lukuun ottamatta juurikaan peliaikaa. Edelliset vajaat viisi vuotta ovat kuluneet pitkälti penkillä.

Madridilaislehti AS:n saamien tietojen mukaan Bundesliigan sensaatioseura Union Berlin on kiinnostunut Iscosta.

Union Berlinin puheenjohtaja Dirk Zingler otti kantaa huhuihin saksalaismediassa.

– Yleisesti ottaen emme kommentoi siirtoihin liittyviä asioita. Olemme hyvin ylpeitä, kun Iscon kaltainen pelaaja yhdistetään seuraamme. Tietenkin yritämme kehittyä myös hankintojen suhteen. On hienoa, kun seuraamme yhdistetään Iscon tasoisia maailmanluokan pelaajia. Se on hieman surrealistista, mutta kenties on olemassa joku syy, miksi hän haluaa siirtyä seuraamme. Toivottavasti se olisi niin.

Union Berlin on pisteen päässä Bundesliigaa johtavasta Bayern Münchenistä.