Al-Nassrin päävalmentaja Rudi Garcia uskoo, että hänen uusi tähtihyökkääjänsä Cristiano Ronaldo palaa vielä lopettamaan uransa Eurooppaan.

Ronaldo, 37, oli pelannut koko uransa Euroopassa edustaen maanosan suurimpia seuroja, kunnes hän siirtyi tässä kuussa Saudi-Arabiaan. Portugalilaistähden entisiä työnantajia ovat Sporting CP, Manchester United, Juventus ja Real Madrid, jossa hän on seurahistorian paras maalintekijä 450 osumallaan.

Sopimus Al-Nassrin kanssa teki tiettävästi Ronaldosta maailman parhaiten palkatun pelaajan, mutta se nähtiin myös selkeänä merkkinä hänen uransa kääntymisestä laskusuuntaan. Saudi-Arabissa ei ole tarjolla Mestarien liigaan pokaaleja tai muita kansainvälisesti himoittuja pystejä, joita Ronaldo on koko uransa jahdannut.

Ronaldo sanoi itse Al-Nassriin siirtyessään, että hänen työnsä ”Euroopassa on tehty”, mutta Garcia ei usko siihen.

– Cristiano Ronaldo on positiivinen lisäys joukkueeseemme, sillä hän auttaa repimään puolustajia erilleen, sanoi ranskalaisluotsi Talksportin mukaan.

– Hän on yksi maailman parhaista pelaajista. Hän ei lopeta uraansa Al-Nassrissa, hän palaa Eurooppaan.