Daley Blind siirtyi aiemmin tällä viikolla vapaana agenttina Bayern Münchenin riveihin.

Blind purki sopimuksensa Ajaxin kanssa tammikuun alussa ja vaihtoi siten maisemaa kohti Saksaa ja Bundesliigaa.

Hollannin A-maajoukkueesta tuttu vasen laitapuolustaja menetti avauskokoonpanon paikkansa Ajaxissa syyskauden lopussa. 

Hollantilaismedian mukaan Blindillä oli huonot välit Ajaxin päävalmentajan Alfred Schreuderin kanssa, ja välirikko olisi johtanut siihen, että pelaaja päätti purkaa sopimuksensa kesken kauden siirtyäkseen muualle.

Schreuderin mukaan väite ei pidä paikkaansa. Luotsi tiedostaa, ettei avauskokoonpanon paikan menetys ollut helppo asia Blindille.

– Mielestäni on todella hienoa Daleyn kannalta, että hän voi mennä sinne. Uskon, ettei Blindin lähteminen johtunut minusta. En voi estää median kirjoitteluja. Daley puhui seuran kanssa ja teki päätöksensä. On hienoa, että hän pääsi Bayerniin.

– Kaikki tietävät, että media voi vaikuttaa siihen, mitä joistain ihmisistä puhutaan. Minulla oli normaalit välit Daleyn kanssa. Hän on huippupelaaja ja puhuin hänen kanssaan nykyisestä tilanteestaan. Ei se ollut tietenkään ideaali tilanne hänelle.