Nicolò Zaniolo näyttää sittenkin jäävän AS Romaan.

AS Roman valmennus- ja seurajohdon mukaan Zaniolo ilmoitti noin kuukausi sitten seuralle haluavansa vaihtaa tammikuussa maisemaa.

Hallitseva Italian mestari AC Milan kiinnostui Zaniolosta ja teki noin 20 miljoonan euron tarjouksen, mutta se ei riittänyt AS Romalle. AS Roma sen sijaan näytti vihreää valoa Bournemouthin 30 miljoonan euron tarjoukselle. Zaniolo ei ollut kiinnostunut siirtymään Bournemouthiin ja hylkäsi saamansa tarjouksen, vaikka AS Roman seurajohto painosti hyökkäävää keskikenttäpelaajaa siirtymään valioliigaseuraan.

Gianluca Di Marzion saamien tietojen mukaan Zaniolo lopulta hyväksyi Bournemouthin tarjouksen myöhään maanantai-iltana. Siirto ei kuitenkaan toteudu, koska Bournemouth veti tiistaina tarjouksensa takaisin, koska seurajohdon mielestä seura on käyttänyt jo tarpeeksi rahaa tammikuun siirtoikkunassa.

AS Roman päävalmentaja José Mourinho totesi viime viikonloppuna lehdistötilaisuudessaan Zaniolon ilmoittaneen, ettei hän aio enää pukea seuran pelipaitaa ylleen. Zaniolo kuului syyskaudella Mourinhon luottopelaajiin.

Italialaismedian mukaan AS Roma aikoo tehdä Zaniolosta esimerkkitapauksen, ja jättää hänet puoleksitoista vuodeksi katsomoon. Zaniolon sopimus AS Roman kanssa päättyy ensi kauden jälkeen.

AS Roman ultrakannattajat yrittivät murtautua Zaniolon asuntoon sunnuntai-iltana Napoli-tappion jälkeen. Lue lisää täältä.