34-vuotiaan Ángel Di Marían ura on kääntymässä kohti auringonlaskua. Vaikka Di María oli tärkeä tekijä Argentiinan MM-menestyksen taustalla ja vaikka hän osoitti olevansa edelleen vaikeasti pideltävä, seura- ja maajoukkueympyrät eivät ole veljeksiä keskenään.

Di María liittyi italialaisseura Juventukseen viime kesänä. Tulos on ollut laihaa monella mittarilla.

Koska Di Marían ja Juven välinen sopimus kattaa vain kuluvan kauden, on aivan mahdollista, että hänestä tulee kesällä vapaa agentti. Fichajesin mukaan Etelä-Amerikassa on kaksikin seuraa, jotka ovat kiinnostuneita pelaavasta legendasta.

Rosario Centralin kerrotaan olevan halukas tuomaan kasvattinsa takaisin kotiin. Di María liittyi seuraan heti jalkapallouransa alussa, ollessaan vasta neljävuotias. Hän teki ammattilaisdebyyttinsä sinikeltaisen seuran edustusjoukkueessa 13 vuotta myöhemmin.

Myös brasilialaisseura Internacional tavoittelee TNT Sports Brasilin tietojen mukaan Di Maríaa, mutta hän on tiettävästi myöntyväisempi jatkamaan uraansa Rosariossa, jos ura Juvessa ei ota uretakseen.