Leo Messin on määrä allekirjoittaa seuraavien päivien aikana ensi kauden mittainen jatkosopimus PSG:n kanssa.

Espanjalais- ja ranskalaismedian mukaan osapuolet ovat jo päässeet yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta, joka pitää Messin Pariisissa ainakin kesään 2024 asti.

Hiljattain maailmanmestaruuden voittanut Messi on pelannut loistavan kauden PSG:ssä. 19 ottelussa on syntynyt 12 maalia ja 14 maalisyöttöä.

Riqui Puig pelasi Messin kanssa Barcelonassa muutaman vuoden ajan.

Puig ei missään vaiheessa noussut Barcelonan luotto- tai edes rotaatiopelaajien joukkoon ja siirtyi viime kesänä MLS-seura Los Angeles Galaxyyn. Messiä on usein yhdistetty muun muassa Inter Miamiin ja on hyvin mahdollista, että argentiinalaistähti lopettaa uransa MLS:ssä. Puig otti siihen kantaa MLS:n mediapäivässä.

– Totta puhuen minulla ei ole mitään ideaa siitä, mitä hän tekee tulevaisuudessa, koska en ole hänen kanssaan tekemisissä. Olisi uskomatonta, jos Messi tulisi MLS:ään. MLS:stä tulisi entistä suurempi. MM-kisat pelataan täällä neljän vuoden päästä ja se voi olla yksi suurista syistä siihen, että monet pelaajat päätyvät siirtymään MLS:ään. Jos Messi haluaa tulla tänne, on hän enemmän kuin tervetullut.