Gareth Bale tiedotti maanantaina lopettavansa pelaajauransa. Lue lisää täältä.

Pelaajaura päättyi 33-vuotiaana. MLS-seura Los Angeles FC jäi Balen ammattilaisuran viimeiseksi seuraksi. Bale ehti edustaa LAFC:ia puolen vuoden ajan ja voitti seurassa MLS:n mestaruuden.

Oikea laitahyökkääjä edusti valtaosan urastaan Real Madridia. Bale voitti Real Madridissa muun muassa viidesti Mestarien liigan ja kolmesti La Ligan. Bale iski Real Madridissa vuosien saatossa yhteensä 106 maalia.

Manchester Cityn päävalmentaja Pep Guardiola paljasti tiistaisessa lehdistötilaisuudessaan pyytäneensä aikoinaan Balea golfaamaan. Intohimoisena golfin harrastajana tunnettu Bale saattaa ehtiä pian golfaamaan Guardiolan kanssa, kun jalkapalloilijan ura on päättynyt.

– Balella on ollut loistava ura ja hän voitti lukuisia pokaaleja. Bale pelasi yli sata A-maaottelua Walesin paidassa. Nyt hänestä voi tulla fantastinen golfari. Aiemmin hän oli hyvin kiireinen, mutta nyt kenties voimme pelata golfia yhdessä. Aion lähettää hänelle uuden kutsun, Guardiola nauroi.

Guardiola pelaa vuosittain golfia Barcelonassa järjestettävässä hyväntekeväisyysturnauksessa, joten kenties myös Bale nähdään mahdollisesti tänä vuonna Katalonian lämmössä golfmaila kädessään.