Huuhkajien Glen Kamaran edustama Rangers pelasi maanantaina verivihollisensa Celticin kanssa kotikentällään 2-2-tasapelin Skotlannin Valioliigassa.

Celtic siirtyi johtoon jo viidennellä minuutilla. Daizen Maeda pääsi väliin Alfredo Morelosin harhasyöttöön ja ohitti kaksi Rangersin puolustajaa ennen kuin ujutti pelivälineen verkkoon.

Rangers tuli väkevästi toiselle puolikkaalle ja nousi tasoihin 47. minuutilla, kun Ryan Kent upotti kierteisen kudin takanurkkaan.

Hetkeä myöhemmin kotijoukkueelle vihellettiin pilkku, kun Celticin Carl Starfelt liukui Fashion Sakalalta jalat alta. Vetovastuun otti James Tavernier, joka pyssytti pallon vastustamattomasti vasempaan yläkulmaan.

Varsinaista peliaikaa oli jäljellä enää muutama minuutti, kun Celtic nousi tasoihin. Rangers ei saanut putsattua palloa pois rangaistusalueeltaan ja vieraiden Kyōgo Furuhashi latasi kuulan verkkoon.

Kamara, 27, urakoi Celticiä vastaan täydet minuutit Rangersin keskikentällä.

Rangers on 20 ottelun jälkeen sarjataulukossa toisena, yhdeksän perässä Celticiä. Kamara ja kumppanit ovat pelanneet nyt viisi ottelua uuden päävalmentajansa Michael Bealen alaisuudessa ja voittaneet niistä neljä.

Skotlannin Valioliigan sarjataulukko