Huuhkajista tutun maalivahdin Anssi Jaakkolan edustama englantilaisseura Bristol Rovers keksi upean eleen välittääkseen tukensa joukkueen puolustaja Nick Andertonille, joka joutui viime kesänä kemoterapiaan luusyövän takia.

Neljäkymmentä Roversin pelaajaa, valmentajaa ja henkilökunnan jäsentä ovat kaikki ajelleet päänsä yhteistuumin maanantaina 16. tammikuuta. Seura päätti ajankohdan Andertonin pelinumeron 16 mukaan.

Pelaajaurastaan Valioliigassa tunnettu Rovers-manageri Joey Barton oli yksi niistä, joka kävi leikkauttamassa hiuksensa tärkeän asian puolesta.

Andertonilla, 26, diagnosoitiin osteosarkooma reisiluussa minkä vuoksi myös hänen hiuksensa ovat lähteneet.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

BBC Radio Bristol

@BBCRB
"We're all with you, Nick" 🔵⚪️

@Official_BRFC have done this for their defender & friend @nickanderton - who has was diagnosed with osteosarcoma.

– Mielestäni se osoittaa, mitä kaikki täällä ajattelivat Nickistä, Roversin kapteeni Paul Coutts kertoi BBC:lle.

– Hän vain jatkoi pelaamista viime vuoden tammikuusta lähtien. Ymmärsin, että hän luuli polvensa olevan vain kipeä. Se osoittaa, millainen luonne hän oli.

– Hän laittoi kroppansa likoon ja auttoi meitä League One -nousuun ja hienoihin kohtauksiin viime kauden lopussa. Hän antaisi mitä vaan ollakseen takaisin pukuhuoneessa poikien kanssa, me halusimme vain osoittaa tukemme hänelle.

Seura perusti myös GoFundMe-lahjoituksen kerätäkseen rahaa Andertonille ja hänen perheelleen. Tällä hetkellä summa on ylittänyt 32 000 punnan rajapyykin.

Jos alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Bristol Rovers

@Official_BRFC
📸 Bristol Razors 2022/23.

#BristolRovers