Sergej Milinković-Savić on herättänyt valioliigaseura Newcastlen kiinnostuksen, kertoo roomalaislehti Il Messaggero.

Il Messaggeron mukaan Newcastle valmistelee 60 miljoonan euron tarjousta Laziolle Milinković-Savićista. Lisäksi Newcastle on valmis antamaan tähtipelaajalle 12 miljoonan euron allekirjoitusbonuksen ja kymmenen miljoonan euron vuosipalkan.

Keskikenttäpelaaja pelaa jälleen loistavaa kautta Laziossa. Milinković-Savić on noussut vuosien saatossa Euroopan parhaiden keskikenttäpelaajien joukkoon.

Peliälystään, painavasta laukauksestaan ja fyysisyydestään tunnettu kookas Milinković-Savić on edustanut Laziota jo seitsemän ja puolen vuoden ajan. 27-vuotias Milinković-Savić on pelannut Laziossa 316 ottelua, joissa on syntynyt 63 maalia ja 58 maalisyöttöä.

Lazion puheenjohtaja Claudio Lotito on kumonnut huhut. Lotito on jo pitkään kertonut medialle, että Milinković-Savićin siirtohinta nousee kuukausittain entistä suuremmaksi. Lotito on muun muassa todennut, että pelaajan arvo on tällä hetkellä noin 120 miljoonaa euroa. Milinković-Savićin edustajat ovat kummastelleet Lotiton kommentteja.

Milinković-Savićin nykyinen sopimus Lazion kanssa päättyy ensi kauden jälkeen. Milinković-Savić ei ole ainakaan toistaiseksi suostunut allekirjoittamaan jatkosopimusta. Myös Juventuksen on kerrottu olevan tosissaan serbialaistähden kintereillä.