Alejandro Garnacho on noussut kuluvalla kaudella Manchester Unitedin edustusjoukkueen mukaan.

Madridissa syntynyt, mutta Argentiinan juniorimaajoukkueissa pelannut laitahyökkääjä on pelannut tällä kaudella vajaat 600 minuuttia ykkösjoukkueen riveissä. 18-vuotias Garnacho on ollut tehokas, sillä maaleja on syntynyt kaksi ja maalisyöttöjä jopa viisi.

Garnacho on päässyt kentälle jokaisessa edustusjoukkueen edellisessä kuudessa valioliigaottelussa.

Garnachon nykyinen sopimus Manchester Unitedin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen. Manchester United haluaisi luonnollisesti solmia jatkosopimuksen nuorukaisen kanssa, mutta Independentin saamien tietojen mukaan laitahyökkääjä hylkäsi ensimmäisen jatkosopimustarjouksen.

Independentin ja AS:n mukaan Real Madrid on hyvin kiinnostunut Garnachosta. Real Madrid on nuorentanut merkittävästi joukkuettaan ja luottaa vuosi vuodelta entistä nuorempiin pelaajiin varsinkin hyökkäyksessään. Myös Juventuksen kerrotaan olevan kiinnostunut Garnachosta. Juventus haluaa projektiinsa uuden nuoren johtotähden.

Garnacho keskustelee edelleen jatkosopimuksesta Manchester Unitedin kanssa, vaikka hylkäsikin ensimmäisen tarjouksen. Jos yhteisymmärrystä ei synny, yrittää ainakin Real Madrid hankkia nuorukaisen kesällä.