Espanjan A-maajoukkueessa 38 kertaa esiintynyt keskikenttäpelaaja Isco on herättänyt sekä Union Berlinin että RB Leipzigin kiinnostuksen.

Alunperin huhut veivät häntä vain Union Berliniin, mutta nyt useat saksalaislähteet kertovat, että myös Leipzig on kisassa mukana.

Isco, 30, on saatavilla ilman siirtokorvausta, sillä hän purki viime kuussa sopimuksensa Sevillan kanssa ja on nyt vapaa pelaaja.

Aikoinaan Isco oli yksi Espanjan lupaavimmista pelaajista. Hän siirtyi vuonna 2013 Málagasta Real Madridiin 30 miljoonan euron kaupassa ja saavuttikin Los Blancosissa lukuisia pokaaleja, mutta viimeisinä Madridin-vuosinaan Isco oli enää rotaatiopelaaja.

Lehtitietojen mukaan Isco on hylännyt hiljattain tarjouksia Saudi-Arabiasta, mutta huhut ovat vieneet häntä myös Juventukseen, Wolverhamptoniin ja Los Angeles Galaxyyn. Wolverhamptonia luotsaa Julen Lopetegui, joka valmensi Iscoa lyhyesti Real Madridissa ja Sevillassa.