Vaikka Hollannin MM-taival päättyi pettymykseen, paranteli seurajoukkueessaan ongelmissa ollut hyökkääjä Memphis Depay turnauksessa osakkeitaan.

Depay lähestyy kovaa vauhtia Robin van Persien ennätystä

Manchester United -menneisyydestäänkin tunnettu 28-vuotias äityi hurjaan vireeseen Lyonissa vuosina 2017-2021; 139 Ligue 1 -ottelussa 63 maalia ja 45 maalisyöttöä. Näillä meriiteillä tie vei Barcelonaan, jossa ajoittaiset hyvät jaksot eivät ole olleet riittäviä, ja Depayn uskotaankin suurella todennäköisyydellä vaihtavan maisemaa pian.

Tällä kaudella esiintymisiä Blaugrana-paidassa on kaikki kilpailut mukaan laskettuina kertynyt vain neljä, pienillä minuuteilla.

Huhut ovat vieneet Depayta paikoin takaisin Valioliigaan, jossa mahdollisiksi ottajiksi on mainittu lähes kaikki pelaajat haluava Chelsea, isoja panoksia pöytään latova Newcastle, sekä sarjakärjessä porskuttava Arsenal. Myös Man Unitedin nimi on spekulaatioiden jossain vaiheessa mainittu, mutta hyökkääjän maanmies Wout Weghorstin lainaaminen puhunee tämän vaihtoehdon todennäköisyyttä vastaan.

Italiassa taas on alati esillä Juventus, jonka lisäksi José Mourinhon AS Roman on huhuttu haluavan pelaajan. Internazionalea koskeneen vaihtokauppahuhun Depayn agentti Sébastien Ledure kuitenkin ehti jo ampua alas.

– Emme keskustele millään tasolla Memphisin siirrosta Interiin, voin kiistää kaikki nämä puheet.

Juorun mukaan siirrossa Kataloniaan olisi matkannut Joaquín Correa.