Memphis Depay onnistui maalinteossa, kun Hollanti kukisti lauantaina Yhdysvallat MM-lopputurnauksen neljännesvälierissä 3-1. Depay iski ottelun avausmaalin kymmenennellä minuutilla.

Seuratasolla Barcelonaa edustava hyökkääjä nousi samalla Hollannin A-maajoukkuehistorian maalipörssin toiselle sijalle. Depay on pelannut urallaan 85 A-maaottelua, joissa on syntynyt yhteensä komeat 43 maalia. Depay ohitti lauantaina Klaas-Jan Huntelaarin, joka iski maajoukkueurallaan 42 maalia.

28-vuotias Depay nousee todennäköisesti jossain vaiheessa uraansa Hollannin A-maajoukkueen historian parhaimmaksi maalintekijäksi. Listan kärkipaikkaa hallussaan pitävä Robin van Persie teki maajoukkueessa 50 maalia.

Hollanti kohtaa Argentiinan ensi viikon perjantaina pelattavassa puolivälieräottelussa.

OptaJohan

@OptaJohan
43 - Memphis Depay scored his 43rd international goal for the Netherlands, making him the player with the outright second most goals for @OnsOranje, behind Robin van Persie (50). Roar.

LUE MYÖS