Kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA on käynnistänyt tutkimuksen, jonka tarkoitus on selvittää, käyttäytyivätkö Argentiinan maajoukkueen pelaajat loukkaavasti Qatarin MM-kisojen loppuottelun jälkihuumassa. Argentiina voitti mestaruuden Ranskaa vastaan pilkkukisan jälkeen.

On esitetty, että Argentiinan pelaajat olisivat maalivahti Emiliano Martínezin johdolla laulaneet minuutin hiljaisuudesta, joka ”on pidettävä kuolleelle Kylian Mbappélle”. Mbappé teki finaalissa hattutempun ja onnistui rangaistuspotkukilpailussa.

FIFA ei tarkentanut, mitä tapahtumaa tutkinta koskee. Martínez teki myös säädyttömän ja seksuaalisesti vihjailevan eleen voittamallaan parhaan maalivahdin palkinnolla (Ks. artikkelikuva).

Lue lisää: Argentiinan MM-kultavahdilta taas hävytön temppu mestaruusparaatissa – kohteena Kylian Mbappé