Benjamin Pavardin on määrä poistua Bayern Münchenistä kuluvan kauden jälkeen.

Laitapuolustaja kuuluu Bayernin ehdottomiin luottopelaajiin, mutta Pavard on todennut, ettei koe olevansa järin onnellinen seurassa. Pavardin sopimus Bayernin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen, joten seuraava kesä on käytännössä viimeinen mahdollisuus myydä hänet, jotta Bayern saa pelaajastaan siirtokorvauksen.

Kickerin mukaan Pavard on ilmoittanut Barcelonalle olevansa halukas siirtymään seuraan kuluvan kauden jälkeen. Barcelona hankkisi mielellään Pavardin joukkueeseensa varsinkin, jos hinta pysyy maltillisena. Lähde kertoo Bayernin jo hyväksyneen sen, että Pavard jättää seuran kesällä. Seura etsii Pavardille korvaajaa.

26-vuotias oikea laitapuolustaja on edustanut Bayernia kolmen ja puolen vuoden ajan. Hän voitti maailmanmestaruuden Ranskan kanssa kesällä 2018. Pavard on voittanut Bayernissa Bundesliigan mestaruuksien lisäksi myös Mestarien liigan.

Barcelona etsii uutta oikeaa laitapuolustajaa jo tammikuun siirtoikkunassa.