Justin Bakker on siirtynyt KuPS:n riveihin.

KuPS tiedotti tiistaina tehneensä kaksivuotisen sopimuksen Bakkerin kanssa. Sopimuksessa on lisäksi optio kolmannesta kaudesta. Bakker siirtyy KuPS:n paitaan Hollannin pääsarjaseura Go Ahead Eaglesista.

24-vuotias hollantilaistoppari pelasi syyskaudella kolme ottelua Hollannin pääsarjassa. Viime kaudella Bakker esiintyi 13 kertaa Eredivisiessä. Bakker on AZ Alkmaarin kasvatti. Lisäksi hän pelasi nuorempana Ajaxin junioriakatemiassa.

KuPS:n viime kauden ykköstoppari Paulo Ricardo jätti seuran hiljattain siirryttyään saudiarabialaiseen Al-Hazemiin.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
💛🖤 Tervetuloa keltamustiin Justin Bakker!

Kuopion Palloseura on tehnyt sopimuksen 24-vuotiaan keskuspuolustaja Justin Bakkerin kanssa.

Lue lisää ja katso Justinin haastattelu alta 👇
kups.fi/tervetuloa-kel…

#BANZAI #KuPS