Marokko oli Qatarin MM-lopputurnauksen suurin sensaatio.

Marokko eteni jopa välierävaiheeseen saakka. Marokko pudotti neljännesvälierissä Espanjan ja puolivälierissä Portugalin. Välierissä Ranska oli lopulta liian kova pala, vaikka Marokko kykeni haastamaan Didier Deschampsin tähtimiehistön tosissaan.

Azzedine Ounahi oli yksi Marokon MM-kisajoukkueen suurimmista onnistujista. Keskikenttäpelaaja herätti jo kesken turnauksen muun muassa Leicesterin, Barcelonan ja Napolin kiinnostuksen. Ranskan pääsarjaseura Angers asetti Ounahille noin 15 miljoonan euron hintalapun. Serie A:ta ylivoimaisesti johtava Napoli teki Ounahista tarjouksen, mutta marokkolaispelaaja ei päädy Etelä-Italiaan.

Foot Mercaton saamien tietojen mukaan Ounahi siirtyy Marseilleen. Marseille on päässyt Angersin kanssa sopuun kymmenen miljoonan euron siirtosummasta. Ounahi on näyttänyt vihreää valoa Marseille-siirrolle.

Angersin seurajohdosta on todettu useampaan otteeseen, että seura on valmis myymään Ounahin tammikuussa vain, jos pelaaja jää lainalle joukkueeseen kevätkaudeksi, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että keskikenttäpelaaja siirtyy jo tammikuussa pysyvästi Marseilleen.