MLS-seura Charlotte FC:n pelaaja Anton Walkes on menehtynyt.

Topparina tunnettu englantilaispelaaja kuoli veneonnettomuudessa torstai-aamuna Etelä-Floridassa Miamin lähettyvillä.

Charlotte tiedotti Walkesin kuolemasta torstaina.

Walkes ehti edustaa Charlottea reilun vuoden ajan, ja kuului viime kaudella joukkueen ehdottomiin luottopelaajiin vaikeamman kevätkauden jälkeen. Walkes ehti pelata urallaan lopulta 94 MLS-ottelua, joista valtaosa tuli Atlanta Unitedin riveissä.

25-vuotiaana menehtynyt Walkes oli Tottenhamin kasvatti, ja pelasi seuran edustusjoukkueessa yhden ottelun Mauricio Pochettinon alaisuudessa syyskuussa 2016. Walkes edusti Englannissa myös Portsmouthia.

Charlotte FC

@CharlotteFC
We are deeply saddened to share that Anton Walkes has tragically passed away this morning.

May he rest in peace.