Niklas Pyyhtiä pelasi keskiviikkona uransa toisen Serie A -ottelun.

Bolognan päävalmentaja Thiago Motta otti Pyyhtiän kentälle AS Romaa vastaan pelatussa vierasottelussa noin kymmenisen minuuttia ennen päätösvihellystä. Pyyhtiä pelasi pirteästi ja sai loppuhetkillä maukkaan maalipaikankin, mutta AS Roman puolustus ehti blokata suomalaisen laukauksen.

19-vuotias Pyyhtiä debytoi Serie A:ssa viime kaudella päästyään Napoli-ottelussa kentälle noin 20 minuutiksi.

Motta käväisi lauantaina lehdistötilaisuudessa ennen maanantaista Atalanta-ottelua. Mottalta tiedusteltiin, onko Pyyhtiä mukana kokoonpanossa maanantaina.

– Se riippuu hänestä. Meillä on paljon muitakin pelaajia. Katsotaan, kuka pelaa ja kuka on penkillä. Pyyhtiä kuuluu joukkueeseemme. Olen tyytyväinen häneen. Hän tuo meille uuden vaihtoehdon keskikentälle. Pyyhtiä on vasenjalkainen ja tuo siten erilaisen vaihtoehdon. Hän pelaa, jos hän ansaitsee sen. En katso pelaajien ikää, Motta viittasi nuorukaiseen.

Bologna on sarjataulukossa 11. sijalla. Bologna joutuu Atalanta-otteluun ilman ykköstähteään Marko Arnautovićia. Hienon kauden pelannut maalitykki on loukkaantuneena.