Kylian Mbappé iski maanantai-iltana viisi maalia Ranskan kuudenneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavaa Pays de Casselia vastaan Ranskan Cupissa.

PSG voitti ottelun amatöörijoukkuetta vastaan tyylipuhtaasti 7-0 ja eteni neljännesvälieriin, jossa vastaan asettuu Marseille. Lue Mbappén maanantaisesta ennätyksestä lisää täältä.

Pays de Casselille maanantainen PSG-ottelu oli luonnollisesti hyvin erityinen. Alasarjoissa pelaava amatööriporukka pääsi pelaamaan maan parasta seuraa vastaan, ja lisäksi PSG-luotsi Christophe Galtier peluutti ottelussa parhaita pelaajiaan. Mbappén, Neymarin ja Sergio Ramosin kaltaiset tähdet olivat avauskokoonpanossa.

Sähköasentajana työskentelevä 34-vuotias Alexis Zmijak on Pays de Casselin kapteeni. Zmijak käy vapaa-ajallaan seuraamassa PSG:n otteluita paikan päällä ja kuuluu PSG:n ultrajärjestö Collectif Ulta Parisiin. Mbappé antoi pelipaitansa Zmijakille avausjakson jälkeen.

– Nämä loistavat muistot pysyvät mielessämme. PSG:n pelaajat ja tämä stadion… On hyvin erityistä pelata pelaajia vastaan, joita normaalisti kannustan. Yritimme olla katsomatta heitä liikaa. Liityin PSG:n ultriin kaksi vuotta sitten. Halusin olla osa heitä, koska jalkapalloa on syytä elää intohimon kanssa. Haluan olla täysillä mukana toiminnassa, enkä vain katsomassa otteluita, Zmijak kertoi ranskalaislehdistölle.

LUE LISÄÄ: Alasarjajoukkue haastaa tänään PSG:n – sähköasentaja pelkää omien suosikkiensa taklaamista