Manchester United on tehnyt Atléticolle lainasiirtotarjouksen João Félixistä, kertoo Relevo.

Lähteen mukaan Manchester United tarjosi Félixin kevätkauden mittaisesta lainasta Atléticolle neljä miljoonaa euroa. Lisäksi Manchester United maksaisi kokonaisuudessaan Félixin palkan. Atlético kuitenkin hylkäsi saamansa tarjouksen, sillä se vaatii kevätkauden mittaisesta lainasta noin 12-13 miljoonaa euroa.

Félix on päättänyt jättää Atléticon tammikuun siirtoikkunassa, ja lisäksi madridilaisseura toivoo löytävänsä flopilleen uuden osoitteen, mutta sadan miljoonan euron hintalappu on karkottanut ostajaehdokkaita. Atlético on valmis pitämään Félixin seurassa kevätkauden, jos mieleistä tarjousta ei lopulta ilmesty.

Atléticon päävalmentaja Diego Simeone haluaisi päästä pikaisesti Félixistä eroon. Luotsi on pettynyt Félixin asenteeseen ja olemattomaan sitoutuneisuuteen. Félix ei ole harjoitellut Atléticon mukana viikkoon väitettyjen lihaskipujen vuoksi, vaikkei pelaaja ole käynyt hoitamassa niitä seuran harjoituskeskuksessa, mutta hänet nähtiin silti juhlimassa Madridin yössä uutena vuotena.