Al-Nassr on purkanut Vincent Aboubakarin sopimuksen tehdäkseen tilaa Cristiano Ronaldolle. Saudiarabialaisseura oli vaikean tilanteen edessä, koska se oli lyönyt Ronaldolle ökysopimuksen käteen, vaikka joukkueen kokoonpanossa ei ollut tilaa yhdeksännelle ulkomaalaispelaajalle. Saudiliigan säännöt kieltävät tämän. Al-Nassr oli käytännössä pakotettu purkamaan yhden sopimuksen. Asiasta kertoo RMC Sport.

Ronaldon siirto Saudi-Arabian pääsarjaan ei ole monia kutkuttanut. Mutta hieman jännitystä oli pedattu, kun oli uumoiltu, mitä tuhoa ”tulikuuma kärkipari” Aboubakar–Ronaldo saisi aikaan Al-Nassrissa. Näin ei nyt tapahdu. Aboubakar suostui repimään sopimuksensa korvausta vastaan. Hänen kerrotaan olevan vapaa neuvottelemaan minkä seuran kanssa tahansa.

Aboubakarin markkina-arvo on tullut alaspäin viime vuosina ensinnäkin, koska Saudi-Arabian liiga ei hurmaa urheilullisella tasollaan. Puolentoista vuoden aikana hän viimeisteli Al-Nassrille 13 maalia 39 otteluun. Kamerunin maajoukkueessa meno on sen sijaan ollut hurjaa. Viime vuonna Aboubakar voitti Afrikan-mestaruusturnauksen maalikuninkuuden kolmen maalin marginaalilla ja kaatoi MM-kisoissa Brasilian.